Actualitat

Per primer cop, tres vins escumosos aconsegueixen ex aequo la distinció més gran a La Guia.

Vi i art s’entrellacen de nou a la nova anyada d’aquest històric cabernet sauvignon del Penedès.

El celler implementa amb èxit una solució innovadora amb la que estima capturar 20 tones de CO2 l’any i reutilitzar-lo com a gas inert per protegir el vi

El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la seva creació amb 28 cellers adscrits.

PortAventura World es converteix en el primer resort temàtic a acceptar el pagament amb Bitcoin als seus hotels la pròxima temporada.

Neix amb l’objectiu de situar la Terra Alta entre les destinacions enoturístiques demandades de Catalunya, amb una oferta atractiva i competitiva.

El premi Cuiner 2021 té com a objectiu reconèixer la tasca de cuiners emergents, que encara no gaudeixen de grans distincions.

Amb l’objectiu de fomentar la presència dels vins a les cartes dels restaurants catalans i promocionar el coneixement dels vins catalans

Del 1 a 3 d’octubre, Barcelona es convertirà en la capital mundial de l’hípica amb la celebració del 109è Concurs de Salts Internacional