Actualitat

Del 18 al 28 de maig, més d'una vintena d'hotels emblemàtics de Barcelona exhibiran les seves millors gales gastronòmiques en format tapa

L'esdeveniment, que arriba aquest any a la cinquena edició, tindrà lloc el dissabte 20 de maig a la terminal Grimaldi Lines del Port de BCN, de 12:00 a 01:00 h

Aconsegueix també el premi especial Latteria Sorrentina a la Millor Pizza de l'Any i el premi Green Oven per les pràctiques sostenibles

Amb la seva participació, LEVEL reforça el seu compromís amb Barcelona, com a destinació turística i amb la ruta que connecta directament la ciutat amb Buenos Aires

Amb 10 anys de trajectòria, Coravin ha innovat la seva pròpia tecnologia per proporcionar als wine-lovers diverses maneres de gaudir i preservar el vi.

L'objectiu és oferir gastronomia japonesa pura, fidel a la tradició i amb producte de màxima excel·lència

Canvi climàtic, competència global, sostenibilitat, innovació i noves tendències són alguns dels desafiaments que proposa la IA

15 cellers seran presents per poder tastar els seus productes i assessorar als visitants sobre les varietats i l’elaboració dels vins de la DO

Tot a punt a la comarca per a encetar el que seran 5 dies intensos d’activitats culturals i gastronòmiques, amb els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta