HotelTapaTourBCN250Del 2 al 7 de febrer, algunes de les principals Denominacions d'Origen espanyoles, participants a Barcelona Wine Week, s'agermanaran amb els hotels més emblemàtics i exclusius de la ciutat de Barcelona per donar a conèixer els vins dels cellers.

Cada Denominació d'Origen tindrà l'oportunitat de patrocinar un hotel de cinc estrelles de Barcelona que, durant sis dies, serà la seu oficial del seu programa d'actividats. El programa inclourà tasts i degustacions de vins nacionals maridats amb una cuidada selecció de tapes i platets d'autor elaborats pels xefs dels hotels participants.

El públic assistent podrà fer el tour per lliure, combinant diferents hotels, per conèixer els vins de les diferents Denominacions d'Origen, o un tour guiat, dins de cada dels hotels participants, per conèixer els vins de la Denominació d'Origen allotjada a cada hotel.

Els hotels participants competiran pel Premi al Millor Maridatge de Hotel Wine Tour 2024. El lliurament del Premi, que serà atorgat per un jurat professional format per experts en gastronomia i vi, tindrà lloc el 7 de febrer durant la darrera jornada de la Barcelona Wine Week.

L'objectiu d'Hotel Wine Tour és donar a conèixer els vins de les principals Denominacions d'Origen espanyoles, participants a la Barcelona Wine Week, i les possibilitats de maridatge i harmonització amb la gastronomia de la zona.

Hotel Wine Tour forma part del programa oficial de BWW Likes the City! que aplega activitats i experiències que connecten la ciutat, la gastronomia i el vi més enllà de la fira.