Dades identificatives

Com a responsable del tractament de les teves dades personals, m'identifico a continuació:

  • Identitat: Vicente Fernández
  • Nom comercial: Tastant Catalunya
  • Adreça: Calle Rierot 08840 Viladecans
  • Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Activitat: Blogging

TASTANT CATALUNYA ha adaptat la web a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, més conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Per tant, a efectes del Reglamenti General de Protecció de Dades anteriorment citat, quan li demanem omplir els camps d'informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat a través dels formularis del web, les dades rebran el tractament de "Usuaris de la web "i ho fem assegurant que només es farà servir d'acord amb els termes d'aquest document.

No obstant això, aquesta política de privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que li recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d'acord amb aquests canvis.

Informació que és recollida

El lloc web TASTANT CATALUNYA no recollirà informació personal de l'USUARI.

Compliment de la normativa

TASTANT CATALUNYA compleix amb la a Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), el Reglament que la desenvolupa (Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre-RLOPD) i també amb el Reglament (UE ) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD) i la resta de normativa vigent, concordant i d'aplicació en cada moment.

Així mateix, TASTANT CATALUNYA compleix amb la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), sol·licitant el consentiment al tractament del correu electrònic, a cada moment.

Drets ARCO

Els drets ARCO donen a l'usuari dret a l'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ sobre les seves dades personals.

Totes les persones (USUARIS) que hagin aportat les seves dades a al lloc web https://tastantcatalunya.cat, podran posar-se en contacte amb Vicente Fernández, el titular del web, per tal d'accedir als seus drets ARCO respecte a les dades personals incorporades als seus fitxers.

L'USUARI podrà accedir a aquests drets contactant via email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb la referència "Protecció de Dades" indicant les dades que vol tractar i per això necessitarà l'USUARI acreditar la seva identitat i els motius de la sol·licitud.

Menors de edat

El web no es dirigeix a menors d'edat. No és possible per llei demanar dades de menors de 13 anys i per tant, TASTANT CATALUNYA declina qualsevol responsabilitat per l'incompliment d'aquest requisit per part de l'USUARI.

Enllaços a tercers

A TASTANT CATALUNYA s'utilitzen algunes eines per gestionar les dades són contractats per tercers.

Aquestes eines són utilitzades estrictament per poder desenvolupar l'activitat, per tant, https://tastantcatalunya.cat comparteix dades amb els següents prestadors baixos estrictament les seves condicions de privacitat:

Google Analytics: Aquest servei d'analítica de web prestat per Google, Inc., companyia de Delaware amb oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ("Google"). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a https://tastantcatalunya.cat a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de https://tastantcatalunya.cat (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units.

Plataforma CMS: Este sitio web pudiera contener enlaces a otros sitios que pudieran ser de su interés. Una vez que usted de clic en estos enlaces y abandone nuestra página, ya no tenemos control sobre al sitio al que es redirigido y por lo tanto no somos responsables de los términos o privacidad ni de la protección de sus datos en esos otros sitios terceros. Dichos sitios están sujetos a sus propias políticas de privacidad por lo cual es recomendable que los consulte para confirmar que usted está de acuerdo con estas.

Plugins socials

En nostra web fem servir les xarxes socials (RRSS) on oferim interacció amb les mateixes des de la nostra web com pot ser els "m'agrada de FB" o "mencions a Twitter". Si ets membre d'alguna d'aquestes RRSS i aquestes connectat, aquesta xarxa social es pot enllaçar les dades de perfil amb la informació de la visita a la pàgina web.

Et recomanem des d'aquesta web informar-te sobre les polítiques de tractament de dades de la Xarxa social que com USUARI facis servir. Per això, et convidem a llegir més sobre les seves polítiques de privacitat i així poder garantir la privacitat de les teves dades personals:

Control de la seva informació personal i exercici del dret

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l'ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web. Cada vegada que se li demani omplir un formulari, com el d'alta d'usuari, pot canviar la selecció l'opció de rebre informació per correu electrònic. En cas que hagi marcat l'opció de rebre el nostre butlletí o publicitat vostè pot cancel·lar-la en qualsevol moment.

Esta compañía no venderá, cederá ni distribuirá la información personal que es recopilada sin su consentimiento, salvo que sea requerido por un juez con un orden judicial.

Modificació de la política de privacitat

TASTANT CATALUNYA es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment. En cas d'aquests canvis es duguin a terme en algun moment, Silvia Blanco anunciés en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació de la posada en pràctica.

Document revisat el 27/06/2019