nubrutnature 250El cava ecològic Nu Brut Nature reserva 2020, de Celler Maset, va guanyar la medalla d'or al 10è CSWWC (The Champagne & Sparkling Wine World Championship), celebrat recentment a Londres a l'històric edifici Goodnestone Park (Kent, Anglaterra). Va comptar amb la participació de més de 1.000 vins escumosos de 19 països diferents que van ser tastats a cegues durant 11 dies per un jurat professional liderat pels experts Tom Stevenson, Essi Avellan MW (Master of Wine) i George Markus.

Nu Brut Nature reserva 2020 és un cava elaborat 100% amb xarel·lo ecològic procedent de la finca de la Teuleria dels Àlbers (La Granada, Alt Penedès), situada entre els 235 i els 272 metres d'altitud sobre sòls argil·localcaris. Segons Essi Avellan, jurat del concurs i Master of Wine, el cava Nu Brut Nature reserva 2020 destaca per la seva expressivitat, per la textura delicada i pel final llarg i amb notes salines.

Marc Massana, responsable del celler, en el moment de recollir el premi, va reivindicar "la singularitat del xarel·lo i l'immens potencial del Penedès per elaborar vins escumosos de qualitat. Un reconeixement que ha de servir per posicionar el Penedès entre les grans regions vitivinícoles del món".

Manel Rodero, enòleg del celler, ha volgut destacar "la frescor a la boca, la bombolla fina i ben integrada, i les notes cítriques que acompanyen un final cremós i equilibrat. Un brut nature sense artificis, pur, autèntic, que busca expressar amb el màxim respecte tot el sabor i aromes del raïm".

El preu d'aquest cava és de 12,95€ i el celler fa un descompte del 13% fins al 31 de desembre, per celebrar els títols aconseguits.