Actualitat

La ambiciosa segmentació i zonificació de la D.O. CAVA es trasllada ja als nous segells de qualitat

L’acord de col·laboració permetrà retirar 23 tones de plàstic de la costa mediterrània i dotar-les d’una segona vida

Els propers 18, 19 i 20 de març es celebrarà al passeig de la Ribera la primera edició del Sitges Street Food Festival

Un any més, aquests menús estaran maridats amb els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta

Les viles marineres d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i la Ràpita s'uneixen, un any més, per a oferir exquisits menús gastronòmics

Els restauradors d’Amposta presenten una oferta de platerets amb la carxofa com a protagonista, del 17 al 27 de febrer

El primer acte virtual de l’associació reuneix més d’un centenar de persones i aborda els principis bàsics de la viticultura regenerativa

Conèixer les categories de cava és entrar en un món de gustos i història, la que dona a cada ampolla la criança

El restaurant del xef Nandu Jubany a Barcelona encapçala el TOP100 2021, dels restaurants que més han triomfat durant l´any