Actualitat
Família Torres dissenya un sistema pioner que captura i reutilitza el CO2 de la fermentació del vi
- Detalls

El celler implementa amb èxit una solució innovadora amb la que estima capturar 20 tones de CO2 l’any i reutilitzar-lo com a gas inert per protegir el vi
La DO Montsant celebra el seu 20è aniversari
- Detalls

El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la seva creació amb 28 cellers adscrits.
PortAventura World, el primer resort temàtic a acceptar el pagament amb Bitcoin
- Detalls

PortAventura World es converteix en el primer resort temàtic a acceptar el pagament amb Bitcoin als seus hotels la pròxima temporada.
La DO Terra Alta presenta la seva ruta del vi
- Detalls

Neix amb l’objectiu de situar la Terra Alta entre les destinacions enoturístiques demandades de Catalunya, amb una oferta atractiva i competitiva.
Gastronomic Forum Barcelona lliura els premis Cuiner 2021 i els InnoFòrum
- Detalls

El premi Cuiner 2021 té com a objectiu reconèixer la tasca de cuiners emergents, que encara no gaudeixen de grans distincions.
L’Associació Vinícola Catalana convoca la desena edició dels Premis CARTAVÍ
- Detalls

Amb l’objectiu de fomentar la presència dels vins a les cartes dels restaurants catalans i promocionar el coneixement dels vins catalans
CSIO Barcelona acollirà per vuiè any consecutiu la gran final mundial de la Longines FEI Jumping Nations Cup
- Detalls

Del 1 a 3 d’octubre, Barcelona es convertirà en la capital mundial de l’hípica amb la celebració del 109è Concurs de Salts Internacional
Mr. Porter anuncia l'esperada re-obertura de la seva sofisticada versió de braseria a Barcelona
- Detalls

Mr. Porter Restaurant, Bar & Lounge tornarà a obrir el proper 1 d'octubre. Brases i graella en la seva versió de braseria tradicional
El vi català serà protagonista al programa Joc de Cartes de TV3
- Detalls

Aquesta acció és fruit de la col·laboració de l’INCAVI amb TV3 per reforçar i difondre la cultura del vi d’una manera fresca i propera