SITUACIÓ

Ubicat al Passeig Marítim de Castelldefels, a “un lugar” privilegiat per poder assaborir els productes del mar i de la terra.

EL RESTAURANT

Pertany al Col·lectiu de Cuina Sabors de l’Horta, que aposta pels productes de la terra que conreen els agricultors del Parc Agrari del Baix Llobregat. Això sí, sense abandonar aquest toc propi de la casa i que té accent argentí, no en va tant el fundador com el xef són del país austral.

Aposta pels arrossos de Km0 elaborats amb arròs de Pals, amb un nou sistema d'alta precisió Mimcook, dissenyat per Sergi Escolà, amb el qual garanteix que el comensal sempre assaborirà aquest deliciós plat amb la mateixa qualitat, textura i sabor.

També disposa de plats com l'hamburguesa Unlugar de vedella argentina, l'entrecot argentí Angus, les empanades casolanes, les patates baby brasejades amb salsa brava fumada, els gambons al Josper marinats amb salsa cítrica i all i oli de ponzu i la Burrata injectada amb pesto i tomàquets km0 brasejats, entre d'altres.

Molt més que “pet friendly”, no és un simple establiment on les mascotes són ben rebudes, també és un local on elaboren i ofereixen plats especials per a gossos. De fet, és el primer restaurant a Espanya amb llicència per produir menjar per a mascotes sota la seva pròpia marca, 4Petz.

DESTAQUEM

  • Els arrossos.
  • La carta per a mascotes.
  • La ubicació.
  • El tracte del pesonal.

CONTACTE

UBICACIÓ