SITUACIÓ

Ubicat a la preciosa cala Ginesta, a Port Ginesta, a escassos 20 minuts de Barcelona, ​​Chiringuito Punta Roca es troba enclavat en un racó amagat que pertany al municipi de Sitges però és conegut per tots com a part de Castelldefels. Amb la seva ubicació privilegiada al costat del mar i als peus de l'imponent massís del Garraf, aquest encantador "Chiringuito", inaugurat recentment, captura a la perfecció l'essència del Mediterrani.

EL RESTAURANT

Com a part del reconegut grup Tibu-Ron, aquest establiment deu el nom a l'entorn que l'envolta. Tot i això, el veritable secret del seu èxit rau en la seva extraordinària proposta gastronòmica, que s'allunya per complet dels típics fregits i entrepans que solen dominar l'oferta d'altres llocs similars.

El menú de Punta Roca desplega els sabors del Mediterrani, oferint una àmplia selecció de tapes, exquisides carns, marisc fresc i peixos provinents directament de la llotja. Però la veritable protagonista és la brasa, que confereix aquest sabor especial a cada plat.

Nosaltres ens varem decidir per la burrata, la pota de pop a la brasa i l'arròs a la llauna, tot regat amb un Born Rosé. El resultat de la nostra experiència va ser immillorable.

Els caps de setmana pots prolongar la teva estada a la guingueta i gaudir de copes al ritme de DJs, transportant-te a les vibrants nits d'Eivissa al mític Cafè del Mar, però sense haver d'allunyar-te de Barcelona.

Pel que fa a la carta de vins, tot i trobar una selecció de referències nacionals i internacionals, notem l'absència de vins catalans, cosa que podria enriquir encara més l'experiència i satisfer els paladars que busquen sabors autòctons.

Preu: Mig-Alt

DESTAQUEM

  • La brasa.
  • L'entorn.
  • El servei excel·lent.

CONTACTE

UBICACIÓ