CATEGORIA

SITUACIÓ

A Tortosa descobriràs una ciutat amb encant especial, la bella Catedral de Santa Maria, el Barri Jueu, els Jardins del Príncep amb escultura a l'aire lliure de l'escultor Santiago de Santiago, o els Col·legis Reials, formen part dels preciosos racons que ofereix. Una ruta a peu o en bici per les muralles i fortificacions, començant al Parador i passant per les Avançades de Sant Joan, el Passeig de Ronda, la plaça de la Cinta o l'antic pont del tren que dóna inici a la Via Verda, suposa una magnífica opció per descobrir Tortosa.

Els seus carrers, el patrimoni històric i artístic, els paisatges que regala l'horta de l'Ebre, i també la seva gent, la gastronomia i les festes, fan que la ciutat sigui única. Si t'acostes a Tortosa durant la segona quinzena de juliol viuràs la festa del Renaixement, en la qual participen milers de ciutadans vestits d'època i se succeeixen espectacles diaris pels carrers, transportant-a la Tortosa de fa més de cinc-cents anys.

L'HOTEL

El Parador, situat a l'impressionant castell de la Suda, mira a la ciutat des de dalt, en un entorn que uneix la bellesa monumental amb els atractius dels diferents enclavaments naturals que l'envolten. En el confortable hotel podràs gaudir de piscina de temporada, un acollidor menjador amb finestrals gòtics, còmodes habitacions i magnífiques vistes a la ribera de l'Ebre en el seu tram final.

També destaquem la gastronomia del restaurant, com és habitual a tots els paradors, on gaudiràs de suculents arrossos, anguila en suc, suquet de peix i pastissets de Tortosa. La cuina de la zona combina sàviament productes de l'horta, del Delta de l'Ebre, la muntanya i el mar, i a la rebosteria descobriràs sabors de les cultures àrab, jueva i cristiana.

El producte més típic de Tortosa és l'arròs que es cultiva al Delta de l'Ebre, i és un dels productes estrella de l'oferta gastronòmica.

DESTAQUEM

  • El castell a on està ubicat.
  • Les vistes.
  • El restaurant.
  • Relació qualitat-preu..

SERVEIS

  parquing restaurantterrazaapiscina descubiertarestaurant  

CONTACTE

FOTOS INSTAGRAM

UBICACIÓ