CATEGORIA

SITUACIÓ

A escassos metres del Carrer Major, al centre històric de la ciutat, es troba un antic convent del segle XVII on s'ubica el Parador de Lleida.

L'emblema de la ciutat de Lleida és la seva antiga catedral o Seu Vella, una construcció romànic-gòtica construïda sobre un turó des del qual es veuen la ciutat i gran part de la comarca del Segrià. A la resta del nucli antic es conserven racons singulars com la Plaça de Paeria, la Seu Nova o la Catedral Nova i el Casino Principal, d'estil neoclàssic.

L'HOTEL

Les habitacions es distribueixen al voltant d´un preciós claustre central de tres pisos que dóna accés al´església convertida en restaurant. L´hotel ofereix gimnàs, zones comunes i sales polivalents per a reunions d´empresa.

El monumental menjador principal del Restaurant L’Aplec ocupa l’espai del que va ser l’església de l’antic convent del Roser, un marc espectacular per gaudir d’aquest referent de la cuina de qualitat lleidatana. Entre les seves especialitats, embotits i formatges regionals artesans amb pa de vidre i tomàquet, cargols a la llauna, musclos del Delta de l'Ebre, xatonada, bacallà gratinat, caneló de vedella o magret d'ànec.

DESTAQUEM

  • L'edifici del convent.
  • Les habitacions.
  • El Restaurant.
  • Relació qualitat-preu.

SERVEIS

  parquing TerrazaPiscina descubiertarestaurant  

CONTACTE

UBICACIÓ