CATEGORIA

SITUACIÓ

Cardona conserva l'encant de les viles medievals, esquitxada de racons de bellesa inigualable i estrets carrerons per les que no pots deixar de passejar. Aquí pots visitar el Parc Cultural de la Muntanya de Sal, un recinte miner d'espectaculars galeries interiors on podràs veure un museu i l'antiga maquinària de el pou d'extracció. L'espectacularitat de el lloc, amb els diferents plecs i vetes de el jaciment i la diversitat de minerals el fa únic al món.

L'HOTEL

L'Hotel és un preciós castell medieval que atresora segles a la part alta d'un promontori, vigilant la encantadora vila de Cardona. És un recinte fortificat de segle IX on podràs visitar també la Torre Minyona i una bonica església, ambdues de segle XI. Cuiden la decoració perquè el castell conservi tot el seu encant, i perquè les fosses, les torres, les muralles i elements gòtics s'aprecien en tot el seu esplendor. La panoràmica de la vila i de les terres banyades pel riu Cardener.

Al menjador medieval de Parador menjaràs com un autèntic rei: Les textures variades de Bacallà amb brandada, els assortits d'embotits catalans, suquet de Marisc amb: Llamàntol, Lluç, Rap, Llagostins i Cloïsses; i especialment la seva brasa, on destaca la Espatlla de Xai de país brasejada.

A més d'un bon àpat, gaudiràs de meravelloses vistes a la serra del Cadí, Pedraforca, Port de Comte, i una esplèndida visió sobre la vila de Cardona, la Muntanya de Sal i les verdes hortes del Cardener. Al fons, Montserrat i el Montseny.

DESTAQUEM

  • Les espectaculars vistes.
  • El restaurant i la gastronomia.
  • El castell.
  • La relació qualitat-preu.

SERVEIS

  parquing restaurantterrazaapiscina descubiertarestaurant  

CONTACTE

FOTOS INSTAGRAM

UBICACIÓ