XIJornadesgaleraLa gastronomia serà la principal protagonista de les Terres de l'Ebre durant els mesos de febrer i març amb la celebració de les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera.

Un any més els restaurants d'Alcanar, les Cases, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i La Ràpita s'han unit per oferir receptes innovadores, combinades amb la cuina més tradicional, elaborades amb el millor producte de proximitat i amb la galera com a principal protagonista.

El divendres 9 de febrer es dona el tret de sortida a les 11es Jornades Gastronòmiques de la Galera, on 38 restaurants de les Viles Marineres de les Terres de l’Ebre oferiran menús amb aquest saborós crustaci com a protagonista i maridats amb vins de garnatxa blanca de la DO Terra Alta.

Aquestes Jornades, proposta autèntica lligada a la identitat marinera del litoral ebrenc, manifesta el seu compromís amb la cuina de proximitat i el producte local. L’Ametlla de Mar, l’Ampolla, la Ràpita i Alcanar, viles marineres que mantenen vives les tradicions pesqueres, us conviden a gaudir d’aquestes jornades gastronòmiques, experiència vinculada als valors de la vida marinera.

En el cas d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja participen un total de 12 establiments, i de La Ràpita, 9 establiments, on cada xef ha preparat menús especials per a sorprendre els paladars més exigents. Crema de galera amb galera infusionada i crostons de pa de galera, brioix amb galeres, suquet mariner de galeres i la seva maionesa,
galeres a l'estil de la casa o carpaccio de galera amb encenalls de foie gras, són algunes de les receptes que es podran degustar del 9 de febrer al 10 de març.

Més informació a https://terresdelebre.travel/jornadesgalera/