lastanta2023 250La Santa Market arriba a la seva setena edició amb grans novetats, encara que amb el mateix esperit amb què va néixer en 2017: convertir-se en un gran espai d'oci a l'aire lliure, efervescent i agradable, un lloc per a tots els gustos on gaudir d'una àmplia oferta gastronòmica, activitats infantils, moda de la mà de dissenyadors locals, tallers, festes, copes i moltíssim més. Tot això, amb una àmplia oferta de música i actuacions en directe tots els dies en els seus diferents escenaris repartits per tot l'espai.

Com sempre, amb aquesta alegria i bones vibracions inconfusibles que es perceben res més travessar les portes del bell Santa Cristina Horse Club, una espècie de bosc encantat decorat de manera exquisida en el qual mai falta ni un detall.

Una de les novetats de pes en matèria gastronòmica és la incorporació d'un gran restaurant pop-up de la mà de Javier Sanz i Juan Sahuquillo, xefs de Cañitas Maite (a la província d'Albacete), que ha suposat una autèntica sensació gastronòmica entre els paladars més exigents d'aquest país. A més d'aquest projecte, els joves xefs són també els responsables del restaurant Oba, guardonat en el seu primer any de vida amb una estrella Michelin, una estrella Verda i dos Sols Repsol, així com del restaurant Esquer, a Madrid i de Ca Domo, a Eivissa.

Reconegut amb el premi a la Millor Croqueta de Pernil del Món a Madrid Fusió 2021, Cañitas Maite desembarca en La Santa amb una proposta consistent en un únic menú tancat format pels seus plats més representatius, tots ells pensats per a menjar amb les mans: bikini trufado, ninoyaki de formatge i tòfona, la Millor Croqueta del Món, entrepà de calamars, dónut de "rabo de toro" i Homenatge a la matança. Com a postres, una delícia anomenada El teu primer petó, un dels més emblemàtics del restaurant. Per si això fos poc, i amb l'objectiu que la popular croqueta de Cañitas Maite estigui a l'abast de tot el públic de La Santa, s'instal·larà també un espai fora de Les Palmeres en el qual se servirà exclusivament aquesta icònica croqueta de pernil Joselito..

Una altra de les grans novetats d'aquesta edició és la presència de l'artista Santí Serracamps, que oferirà un total de vuit nits de l'estiu el seu espectacle internacional de domatge natural de cavalls La mar de lliure. Serracamps demostrarà una vegada més com des del respecte a aquests animals als quals tant mestressa es pot crear una experiència màgica, emotiva i commovedora. Un autèntic espectacle sensorial que omplirà 8 nits d'estiu a les 21 h en la pista del Horse Club, per al qual s'oferiran dos tipus d'entrades: la general i la VIP (que inclourà una taula privada amb cava Vilarnau i pernil ibèric).

Com tots els anys tindrà lloc també el New Talent La Santa by Coca-Cola, un certamen de talents musicals que arriba enguany a la seva tercera edició amb més força que mai. Un any més, se succeiran les actuacions tots els dimecres d'estiu, que culminaran amb una gala final per a triar el guanyador de 2023. També hi haurà un gran concert de pop nacional de la mà dels 40, que tindrà lloc l'1 d'agost i portarà a la Santa grans noms del panorama musical estatal que encara estan per definir.

Entre les activitats infantils destaquen el Pony Club i una infinitat de tallers i actuacions. Hi haurà, a més, un gran espai patrocinat per Font Vella, que oferirà un servei d'acolliment perquè els pares puguin gaudir de La Santa mentre els més petits s'ho passen en gran en companyia de professionals de l'educació infantil que els acompanyaran en els diferents tallers i activitats. Hi haurà, a més, festes temàtiques que convertiran l'espai tant en Coachella com en la Fira d'Abril o en el mateix Carnestoltes d'Estiu, que tindrà lloc el 14 i 15 d'agost.