visolidari250Girona, 14 de desembre de 2022.El Celler Empordàlia celebra un Nadal solidari. No és la primera vegada que el celler empordanès col·labora amb entitats sense ànim de lucre i que organitza activitats solidàries en benefici dels més necessitats. Des de feia un parell d’anys, col·laborava amb la cistella solidària de Nadal de la Fundació Arrels, que enguany ha deixat de fer-se, oferint-los el seu oli de Pau; així com col·laboracions per Sant Jordi adquirint productes elaborats per la Fundació, com punts de llibre i roses, per regalar als seus clients. Amb We Love Uganda, ja es va fer una donació de productes per unes vendes solidàries que l’entitat va dur a terme a principis d’aquest any.

Beneficis de l’Antima per a la Fundació Arrels

Per a aquesta campanya de Nadal, hi ha previstes dues accions solidàries. D’una banda, una part dels beneficis de les vendes del vi Antima anirà destinada a la Fundació Arrels, que vetlla perquè no hi hagi ningú dormint al carrer, una missió molt important, sobretot ara, a l’hivern i per NadalDurant tot el mes de desembre i fins el final de les festes de Nadal, cada ampolla venuda serà un donatiu per a la Fundació. I així ho explica una targeta que s’ha afegit a cada una de les ampolles: 

"Antima, el vi solidari d'aquestes festes. Cada Nadal col·laborem amb la Fundació Arrels, aquest any ho fem amb l'Antima. Una part dels beneficis seran destinats a la fundació. A la Fundació Arrels atenen i orienten les persones sense llar que viuen als carrers. També es treballa per sensibilitzar la ciutadania, denunciar situacions injustes i aportar solucions a les administracions i a la societat civil per fer possible #ningúdormintalcarrer."

Maridatge solidari en favor de We Love Uganda

El dia 14 de gener a les 12.30 hores farà al celler Empordàlia de Vilajuïga un maridatge de vins i formatges. L’activitat anirà a càrrec de l'expert en formatges Toni Gerez, cap de sala de restaurant Castell de Peralada, que ha estat el primer cap de sala distingit com a tal per la Guia Michelin. En Toni també ha treballat amb els millors chefs, com Paco Pérez, Ferran Adrià (en la seva etapa al Bulli), Xavier Sagristà, etc.

En aquesta ocasió, ens presentarà 15 formatges, maridats amb els vins d'Empordàlia. El preu del’activitat és de 50€ per persona i la recaptació íntegra anirà en benefici de We Love Uganda, associació sense ànim de lucre, ubicada a l’Empordà, que lluita contra les desigualtats i treballa per l'educació dels infants a Uganda.

Les places són limitades (reserves, 616 486 900). 

Més informació: www.empordalia.com