chalito250El grup de restauració Chalito té previst obrir, d'aquí al 2025, deu locals a Madrid i cinc a Barcelona (ubicats a centres comercials i als barris del Poblenou i Sagrada Família). A més, obrirà una cuina central de 1.000 metres quadrats a Gavà (Barcelona).

Després d'obrir el seu primer establiment a Castelldefels el 2016, van seguir Chalito Rambla Catalunya el 2017, Chalito Via Augusta el 2020, Chalito Maquinista el 2021 i Chalito Collblanc el 2023. La companyia també compta amb la línia de negoci Chalito Food Truck per a festivals i llocs moda a l'estiu

La companyia ha tancat l'exercici del 2023 amb una facturació que frega els 11 milions d'euros, uns 3 milions més que l'any anterior. Un 22% de la facturació es deu al canal take away/delivery, en què són líders indiscutibles de venda a la categoria de milaneses.

Al llarg d'aquest any, el grup invertirà 10 milions d'euros per desenvolupar el seu ambiciós pla d'expansió, amb el qual preveu quadruplicar el nombre de locals. A la capital espanyola ja té tancada la primera ubicació de Chalito, concretament al centre comercial Nassica (Getafe), que obrirà la primavera que ve.

Actualment, el grup compta amb una carta d'una vintena de receptes de milaneses al plat o al pa (amb opció de triar la base entre diferents carns, o la vegana d'albergínia), pizzes, rosques, empanades, hamburgueses i plats per picar.