cavanewyorkPer tercer any consecutiu, el Cava arriba a la "Gran Manzana" amb més força que mai amb ofertes especials en restauració, botigues especialitzades, menús maridatge i esdeveniments presencials per a tots els públics.

Del 16 al 25 de setembre ha tingut lloc l'esperada setmana del Cava, fent de l'inici de la tardor a la ciutat una experiència única a més de demostrar una vegada més el potencial del Cava amb menús de temporada, tot això en més de vint establiments de moda i botigues especialitzades de la ciutat.

Una acció que gira al voltant del consumidor i on s'ofereixen propostes atractives per descobrir el Cava com l'acompanyant de més qualitat i versatilitat per fer única qualsevol ocasió. Rutes de platerets, maridatges exclusius, nit de Cava i còctels, dilluns de bombolles de qualitat, i altres esdeveniments paral·lels amb influencers i prescriptors.

Entre algunes de les activitats paral·leles que s'han desenvolupat destaquen una tarda de còctels amb Cava al bar de copes de moda de Nova York 360 Social, de la mà de Sara Lehman, Sommelier i mixòloga. Un esdeveniment exclusiu on explorar els diferents tipus de Cava la seva versatilitat amb maridatge de la mà d'un menú elaborat pel xef Mario Batali, i la compatibilitat del Cava com a ingredient principal de còctel.

Els inicis de setmana poden a vegades fer-se una mica costa amunt, però qui pot dir que no a les bombolles del Cava per amenitzar-lo? Així iniciem la setmana del Cava, fent del dilluns millor amb Cava al restaurant SOMM Time amb Maria Rust i la xef Angie Berrie, juntament amb Blaine Ashley, fundadora de The Fizz is Female.

Per tancar la setmana d'una manera accessible i extrapolable al dia a dia, de la mà de Blaine Ashley i el xef Jonah Miller del restaurant Huertas de Manhattan, van elaborar una deliciosa proposta a base de Cava i conserves.

La Cava Discovery Week implica no només donar a conèixer el Cava i les seves qualitats entre els paladars més selectes, però també com a suport a la restauració i incentivar el públic professional a aprendre sobre el Cava i ampliar la seva presència als diferents establiments.