coravin250Madrid, abril de 2023 – Coravin, empresa internacional líder en tecnologia vitivinícola, fa deu anys revolucionant el mercat del vi. La companyia va ser fundada el 2013 per Greg Lambrecht, un entusiasta del vi amb formació mèdica, que va inventar patentar un sistema amb l'objectiu de transformar la manera com se serveix, tast i comercialitza el vi.

Coravin és actualment el líder mundial en sistemes de conservació de vi. El seu concepte innovador va obrir un nou camp de possibilitats amb el concepte de “prendre el vi per copes”, permetent explorar vins de qualitat, segons els desitjos i temps de cada persona. La missió de Coravin és canviar la manera com les persones gaudeixen del vi sense necessitat d'obrir l'ampolla i conservar-lo durant setmanes, mesos o fins i tot anys.

Amb 10 anys de trajectòria, Coravin ha innovat la seva pròpia tecnologia per proporcionar als wine-lovers diverses maneres de gaudir i preservar el vi.

El principi del Coravin Timeless, la primera gamma que es va llançar al mercat, és simple: quan el Coravin es col·loca a l'ampolla, s'insereix una agulla molt fina al suro enviant una petita dosi de gas argó a l'interior de l'ampolla, fent que surti el vi. Quan es treu l'utensili de l'ampolla, el suro torna al seu estat original, el gas evita l'oxidació i el vi, que queda a l'ampolla, continua envellint de manera natural i es pot guardar durant anys a la bodega.

Sis anys després de llançar el sistema Timeless a França, Coravin llança el 2020, un nou producte per arribar a un públic objectiu més ampli: el sistema PIVOT, que és el doble de ràpid, més intuïtiu i més accessible. Pivot ofereix una opció accessible per als que volen conservar el vi fins a quatre setmanes d'una manera òptima.

El 2021, Coravin fa un pas més enllà amb el llançament d'un nou sistema de conservació de vins escumosos, el Coravin Sparkling™. Dissenyat, tant per a professionals com per a particulars, el sistema és molt fàcil de fer servir. Gràcies a aquest, l'ampolla de vi escumós s'omple amb CO2, creant una capa protectora que la conserva durant quatre setmanes.

Fins a la irrupció al mercat de Coravin, els amants del vi obrien una ampolla per ser consumida en un curt període de temps i evitar així l'oxidació i el malbaratament. La marca Coravin va ser desenvolupada per desafiar aquesta forma unidimensional de gaudi del vi en permetre una infinitat de noves experiències.

En aquests deu anys, l'empresa ha aconseguit fer-se un nom a nivell enològic, donant l'oportunitat a aficionats, coneixedors, curiosos i professionals d'obrir noves perspectives sobre la manera de consumir vi.

Coravin permet combinar un vi tranquil o espumós amb una ocasió o plat en particular i tenir la llibertat d'escollir, servir, degustar i gaudir qualsevol ampolla en qualsevol quantitat i en qualsevol moment. La tecnologia de Coravin estalvia diners i crea noves fonts d'ingressos per a restaurants, productors de vi i distribuïdors, i permet que el vi se serveixi, tant a professionals com a consumidors, sense rebuig. Coravin juga un paper, cada cop més important, en un món on els consumidors estan més informats i són cada vegada més exigents.