SITUACIÓ

Ubicat al passeig marítim de Castelldefels, al centre de la zona d'oci.

EL RESTAURANT

En aquest establiment Tibu-Ron Group explora una altra essència, una altra gastronomia: la de les tavernes amb una volta de rosca contemporània, que combina l'essència de taverna, l'estil industrial i el ranxer.

Un lloc on podeu trobar famílies, grups d'amics, menjars d'empreses o cites de dos. L´espai és ampli, compta amb un saló interior, una terrassa coberta i una altra descoberta.

A nivell gastronòmic, la seva especialitat són els arrossos a la llauna, el secret de la qual està al fornejat com a últim pas i que dóna a la recepta un sabor i textura únics. El xef innova amb les combinacions que poden anar variant segons mani el mercat (hi ha proposta fixa i d'altres que varien cada setmana). El mateix hi ha una llauna de marisc (amb petxines, gambes, cloïsses i musclo), que un arròs sorprenent amb coca del Casar, secret ibèric i bolets.

A la proposta d'arrossos s'hi afegeix el tapeig i els platets per compartir: Patates braves, ensalada russa, taules de pernil o d'embotits acabats de tallar, croquetes brutals i mariscs. També disposen de plats contundents com el cachopo de pernil ibèric i formatge Idiazábal, o l'entranya rostida i el turbot rostit.

Carta de vins a copes, on notem a faltar un protagonisme més gran dels vins catalans, sent la cervesa gran protagonista de la casa. Destaquem l´espectacular tirador que està instal·lat a la barra, sumant més de 13 tipus de cerveses diferents en carta.

DESTAQUEM

  • Situació cèntrica.
  • La qualitat del producte.
  • L'atenció del personal.
  • Els arrossos a la llauna.

CONTACTE

UBICACIÓ