SITUACIÓ

Va obrir les portes a l'Eixample de Barcelona l'any 2019, al carrer Pau Claris, 142, molt a prop de Passeig de Gràcia i de la Plaça Catalunya.

EL RESTAURANT

L’Entrecôte està plantejat com una fórmula única de menú (cada dia de la setmana, migdia i nit), que per 22 euros (sense beguda ni postres) consta d'una amanida verda amb nous; patates fregides tallades a mà i casolanes servides à volontée (és a dir de forma il·limitada) i finalment, una peça de carn servida amb salsa. Però no qualsevol carn, sinó un llom baix de vedella de la raça Simmentalfinament tallat (llesca de carn de boví de 170 g nets), preparat com en una carnisseria, tallat a ganivet, peça a peça, net de nervis i de greix al propi obrador del restaurant, confrontant a la cuina.

La carn es passa primer pel grill i la rematen a la salamandra amb una salsa que tampoc no és qualsevol salsa. És una recepta famosa, secreta i familiar que només coneixen unes cinc persones, tots pertanyents a la mateixa família fundadora de la casa. Ells, de fet, són els encarregats de preparar-la a un laboratori secret del sud de França. Aquest ritual es fa religiosament cada 45 dies. S'elaboren 900 kg de salsa que després es reparteixen als diferents restaurants. Aquesta salsa és tan famosa que a xarxes trobem fins i tot reptes per intentar esbrinar què porta. Encara l'ha endevinat.

DESTAQUEM

  • Situació cèntrica.
  • La qualitat del producte.
  • La atenció del personal.

CONTACTE

UBICACIÓ