CATEGORIA

SITUACIÓ

Meliá Barcelona Sarrià és un elegant hotel urbà, que compta amb una ubicació estratègica a la ciutat de Barcelona. A tan sols 140 m de l'Avinguda Diagonal, 1,7 km de Passeig de Gràcia i 2,4 km de el camp de F.C. Barcelona Camp Nou, és una perfecta opció per al turisme de negoci, cultural i de shopping. Pròxim a les parades de l'autobús turístic, l'hotel es troba en una de les principals zones d'oci i activitats de la ciutat.

L'HOTEL

De disseny modern i funcional, amb habitacions plenes de llum i unes vistes espectaculars a la ciutat. L'Hotel Meliá Barcelona Sarrià disposa d'habitacions entre les quals s'inclouen Suites The Level i Junior Suites The Level. L'atenció personalitzada del seu servei exclusiu The Level, farà de la teva estada una experiència única i selecta

Podràs recuperar-te d'una intensa jornada laboral o d'un passeig turístic al nostre Yhi Wellness, un spa amb serveis especialitzats.

El modern i elegant Centre de Convencions "Espai de Sarria Centre de Convencions" ofereix 1.900 m2 destinats a la celebració de reunions i esdeveniments.

Al restaurant Nonna Maria degustaràs plats amb tocs mediterranis i internacionals. Les pizzes creatives i d'autor de l'reconegut xef Jérôme Quilbeuf, elaborades amb la millor matèria primera, són el producte estrella.

DESTAQUEM

  • Ubicació.
  • El restaurant Nonna Maria.
  • El servei exclusiu The level.
  • La garantia Meliá.

SERVEIS

  parquingminusvalido restaurantterrazaapiscina descubiertarestaurantspasalaconferencias

CONTACTE

FOTOS INSTAGRAM

UBICACIÓ