CATEGORIA

SITUACIÓ

Situat a Sitges, a 35 minuts de Barcelona i 25 de l'aeroport, una vila que és sinònim de cultura, bressol del modernisme, ciutat de cinema. Amb platges úniques, les seves tradicions i sensibilitat artística es combinen amb museus i palauets, autèntiques joies arquitectòniques. Un lloc per descobrir racons incomparables, per passejar i relaxar-se al costat del mar i per tastar una rica gastronomia de tradició marinera.

L'HOTEL

El Dolce Sitges és un gran hotel de cinc estrelles adreçat principalment a congressos i convencions que ofereix també tractaments hidrotermals i manuals a l'spa Dolce Vital.

El gimnàs de l’establiment és ampli i dotat de maquinària i peses, dirigit per professionals que imparteixen sessions de salsa, pilates, stretching, etc., i entrenament personal. Quatre piscines exteriors i una d’interior, una sauna finlandesa i una de vapor, dutxa de gel i cabina d’aromateràpia i infrarojos completen l’oferta del Dolce Vital, un spa obert al públic i amb diverses possibilitats d’abonament.

Un Oasi de luxe Mediterrani, un lloc per desconnectar i gaudir a tan sols 30 minuts de Barcelona.

DESTAQUEM

  • Spa Dolce Vital.
  • L'equipament de les habitacions.
  • L'entorn natural.
  • La zona de piscina.
  • Els serveis per a congressos i convencions.

SERVEIS

  parquingminusvalido restaurantterrazaapiscina descubiertarestaurantgolfbicispasalaconferencias

CONTACTE

FOTOS INSTAGRAM

UBICACIÓ