ElCelleretPacs del Penedès, 7 de març de 2022.- Família Torres intensifica les seves experiències enoturístiques per Setmana Santa per oferir als visitants l’oportunitat de gaudir del vi, els paisatges i la gastronomia en un entorn idíl·lic. Ubicat a l’emblemàtica finca Mas La Plana, al cor del Penedès, el celler obre les portes a tots els públics per explicar la seva història i compromís amb la viticultura regenerativa i la sostenibilitat i mostrar el meticulós procés d’elaboració del seu llegendari vi Mas La Plana.

Les visites al celler es complementen amb tastos de vins guiats per experts o propostes d’harmonies per endinsar-se en l’art del maridatge i assaborir productes locals i receptes tradicionals. Dues experiències, ja sigui el maridatge de vins amb formatges o el maridatge amb una selecció de tapes, que busquen les millors harmonies per afinitat o contrast en un joc de gustos, aromes i textures.

Família Torres també ofereix experiències exclusives per a aquells amants del vi que prefereixen visites privades i personalitzades. Són les Signature Wine Experiences, que inclouen la possibilitat de realitzar un tast directament de la bota amb un sommelier o un tast dels cinc vins de la col·lecció Antologia Miguel Torres, els més exclusius del celler: Milmanda, Mas La Plana, Reserva Real, Grans Muralles i Mas de la Rosa.

I per a què l’experiència sigui completa, el celler compta amb El Celleret, un selecte restaurant a peu de vinya distingit com a millor restaurant d’un celler als Premis Vinari 2021. Un espai on gaudir d’una cuina mediterrània posada al servei del vi i elaborada amb productes de temporada i quilòmetre cero, ja que compta amb un hort ecològic i un corral amb gallines i galls del Penedès. Als fogons, el xef Sergi Millet elabora amb mestria una carta variada amb propostes que s’enalteixen amb el vi. Els comensals tenen la possibilitat de degustar aquí l’àmplia gamma de vins –molts d’ells a copes– que Família Torres elabora al Penedès i altres zones vitivinícoles de Catalunya i Espanya, així com a Xile i Califòrnia.

Per Setmana Santa, amb l’arribada del bon temps, el restaurant reprèn els concerts a l’aire lliure i s’estén a l’exterior, ocupant la terrassa i el jardí perquè els comensals puguin gaudir de l’entorn natural i de les magnífiques vistes a la muntanya de Montserrat al so de la música. Així, a partir del 16 d’abril i durant tots els caps de setmana fins al mes d’octubre, la música en viu tornarà a ser la protagonista dels dinars i sopars a El Celleret.