Actualitat

Experts i viticultors nacionals i internacionals compartiran coneixements i experiències en un acte retransmès per streaming.

Una cinquantena de cellers i 150 referències han participat en la 55a edició del Concurs Tastavins DO Penedès.

El xef Carles Gaig, un dels mestres de la cuina catalana contemporània, ha escollit el Penedès per inaugurar la nova "Cuina Gaig - Casa Torner i Güell"

Aquest negre ecològic del Penedès prové del Castell de la Bleda, un enclavament amb 2500 anys d’història vitivinícola.

Participa en el repte de la DO Terra Alta i guanya un menú degustació a un dels restaurants col·laboradors

Hem seleccionat les nostres millors experiències de l'últim any, assaborint un bon arròs en terrasses de la costa catalana

L'hotel Royal Passeig de Gràcia ha organitzat un Pop-up market amb marques emergents de moda, joieria i bellesa i un vermut amb sessió de música en directe

Amb l'arribada del final del confinament comarcal, que falta ens feia, se'ns obre un gran nombre de possibilitats els caps de setmana.

Mireia Torres i l’enòloga Roser Catasús desgranen les particularitats que converteixen aquests quatre vins en excepcionals.