Actualitat
Vilafranca del Penedès acollirà el Primer Simposi de Viticultura Regenerativa, impulsat per Família Torres
- Detalls
Experts i viticultors nacionals i internacionals compartiran coneixements i experiències en un acte retransmès per streaming.
24 cellers premiats en la 55ena edició del Concurs Tastavins DO Penedès
- Detalls
Una cinquantena de cellers i 150 referències han participat en la 55a edició del Concurs Tastavins DO Penedès.
Nova "Cuina Gaig" al Mercer Hotel Casa Torner i Güell de Vilafranca del Penedès
- Detalls
El xef Carles Gaig, un dels mestres de la cuina catalana contemporània, ha escollit el Penedès per inaugurar la nova "Cuina Gaig - Casa Torner i Güell"
Família Torres incorpora la varietat recuperada moneu al nou vi Clos Ancestral 2019
- Detalls
Aquest negre ecològic del Penedès prové del Castell de la Bleda, un enclavament amb 2500 anys d’història vitivinícola.
#fansdoterraalta amb la restauració
- Detalls
Participa en el repte de la DO Terra Alta i guanya un menú degustació a un dels restaurants col·laboradors
Quatre terrasses de la costa catalana per a gaudir d'un bon arròs aquest cap de setmana
- Detalls
Hem seleccionat les nostres millors experiències de l'últim any, assaborint un bon arròs en terrasses de la costa catalana
Moda i vermut amb música en directe durant el cap de setmana al Passeig de Gràcia
- Detalls
L'hotel Royal Passeig de Gràcia ha organitzat un Pop-up market amb marques emergents de moda, joieria i bellesa i un vermut amb sessió de música en directe
Cinc restaurants situats en llocs emblemàtics per a anar aquest cap de setmana
- Detalls
Amb l'arribada del final del confinament comarcal, que falta ens feia, se'ns obre un gran nombre de possibilitats els caps de setmana.
Jean Leon: el llegat dels seus Vins de Finca
- Detalls
Mireia Torres i l’enòloga Roser Catasús desgranen les particularitats que converteixen aquests quatre vins en excepcionals.