Barcelona, 13 de desembre del 2021 - L’empresa de tast de vins online BODEVI i l’associació per a persones amb diversitat funcional, Caliu, reuniran a vuit cellers d’arreu de Catalunya el diumenge 19 de desembre, a partir de les 12 hores, al Celler Modernista de Sant Cugat del Vallès. Durant el Tastavins Solidari, els assistents també podran gaudir d’un pica-pica aportat per comerços locals, escoltar una masterclass sobre com tastar vins i participar en el sorteig d’una estada a un hotel amb spa.

L’acte està plantejat com una autèntica “festa del vi” on el participant es passejarà per les paradetes de cada celler i tastarà vins de qualitat, en la seva majoria ecològics i produïts per petits cellers de casa nostra. “És una oportunitat per tastar una gran varietat, però també per conèixer més sobre el producte i a les persones que hi ha darrere” expliquen des de BODEVI.

Per arrodonir l’experiència vitivinícola, el sommelier de la D.O. Cava i Tastavins Penedès, Xavier Vilès, oferirà una masterclass on explicarà com s’ha de fer un tast i donarà consells per a gaudir millor de l’experiència de beure vi.

Col·laboració local

Seguint l’esperit de proximitat i col·laboratiu, diversos comerços locals del sector de l’alimentació aportaran un pica-pica que prepararan, presentaran i serviran els estudiants de grau mig de cuina i gastronomia de l’Institut FP Sant Cugat.

A més, entre el personal voluntari al Tastavins Solidari, es comptarà amb l’ajut de residents de la Cooperativa Estel, una residència de Valldoreix per a persones amb diversitat funcional en l’àmbit intel·lectual. Destaca la participació en aquest acte, ja que suposa la inclusió en un esdeveniment ciutadà de la comunitat local, alhora que una oportunitat per visibilitzar i sensibilitzar la societat.

Qui organitza?
Bodevi és una empresa que treballa promocionant el vi de qualitat produït a Catalunya a través de tastos en línia i iniciatives audiovisuals. Associació Caliu és una entitat de Sant Cugat que treballa per a fomentar l'accessibilitat per a les persones de diversitat Funcional.

Cellers participants:
Altavins, Clos Pachem, Eudald Massana, Grau i Grau, Gritelles, Mas Pòlit, Miquel Jané i Suriol.

Col·laboren:
Bonaparte Pa i Dolç, Institut FP Sant Cugat, Serrajòrdia, Taller de Pa, Slow Moments, Xarcuteria Grifuls Feliu i Cooperativa Estel.

Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Entrades: https://www.bodevi.com/ca/