vivi250Girona, 13 de desembre de 2023.- Com ja és habitual, amb l’arribada del Nadal, el celler Empordàlia selecciona un dels seus vins per convertir-lo en solidari. I aquestes festes, el vi solidari és l’Antima, el vi emblema d’Empordàlia, resultat de la selecció del millor raïm de les seves vinyes més velles, fruit del treball de moltes generacions de viticultors arrelats a l’Empordà, una terra influenciada per la tramuntana que amanyaga els costers de llicorella.

I l’entitat escollida com a beneficiària de l’acció solidària d’enguany és Solidaritat Sant Joan de Déu, que treballa per atendre les necessitats socials i millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables.

Així, des del passat 15 de novembre i fins el 6 de gener per cada ampolla d’Antima venuda a les agrobotigues d’Empordàlia, el celler destinarà 2,30€ en benefici de l’Obra Social Sant Joan de Déu.

Vivivi: violí, violoncel i vi solidari 

Després de l’èxit aconseguit el passat Nadal amb el maridatge solidari de vins i formatges amb en Toni Gerez, que va ser guanyador dels premis vinari a la millor activitat solidària, enguany calia trobar una nova proposta impactant. I el Vivivi: violí, violoncel i vi solidari, sens dubte, ho és. 

Es tracta d’un espectacle de cordes i vins. La sommelier Clara Antúnez embriagarà als assistents amb les històries que hi ha al darrera del vi amb ànima que tastaran, mentre el violí de Naeon Kim i el violoncel d’Edgar Casellas els fan viatjar per la història de la música. Una dansa de vins i sons que tocarà l’ànima. Genuí, vibrant, gustós! 

Aquesta iniciativa, ideal pels amants del vi i de les causes solidàries, fusiona la riquesa del vi amb l’elegància de la música, oferint als participants una experiència multisensorial única

L’activitat tindrà lloc el 27 de gener a les 17 hores al Celler Empordàlia de Vilajuïga. El preu és de 50€ i el 100% dels beneficis generats per aquest esdeveniment es destinaran a Solidaritat Sant Joan de Déu. Les entrades es poden adquirir a la web d’Empordàlia (https://www.empordalia.com/botiga-online/vivivi-viloli-violoncel-i-vi-solidari/