regalsdocatalunyaLa Denominació d’Origen Catalunya promou els seus vins entre els consumidors dels supermercats aprofitant la campanya de Nadal, època clau per a les vendes en el sector. Per això, aquesta setmana ha arrencat una nova acció promocional en els principals supermercats de Barcelona i de l’àrea metropolitana de Barcelona. El consumidor que inclogui en la seva llista de la compra vins de la DO Catalunya podrà optar a experiències i obsequis diversos. 

Per una banda, a la primera categoria d’obsequis, el comprador accedeix al seu premi de forma directa en funció del nombre d’ampolles que adquireixi en el punt de venda. El supermercat li proporcionarà el regal a l’instant. Dins d’aquest grup de premis, el client pot aconseguir un llevataps, un extractor d’aire o un divertit porró que s’adapta al coll de l’ampolla, a raó del nombre d’ampolles abonades. Per una altra banda, a la segona categoria d’obsequi, el consumidor amb la seva compra pot optar a guanyar una experiència enoturística DO Catalunya. El comprador sabrà si ha estat premiat escanejant un QR que trobarà a l’ampolla adquirida. 

Aquesta acció es desenvoluparà a diversos supermercats de les cadenes Caprabo/Eroski, Carrefour, Alcampo, o Condis, entre altres, i s’allargarà fins a esgotar existències. 

És la segona vegada que la Denominació d’Origen Catalunya desplega una estratègia d’acció de promoció a supermercats, amb l’objectiu d’animar al consumidor a conèixer les referències amb el distintiu DO Catalunya. 

La Denominació d’Origen Catalunya aplega més de 40.000 hectàrees de superfície vitivinícola i es reparteixen en 426 municipis. És una denominació que recull la llarga tradició vitivinícola del país, i acull més del 50% del vi català del mercat. Actualment s’ha arribat a les 60,3 milions d’ampolles comercialitzades, quasi triplicant la xifra dels seus inicis a l’any 2000.