Un món d’emocions apassionants amb 3 parcs i 5 hotels. A PortAventura World t’hi espera una experiència única i inoblidable als sis mons del parc temàtic i l’exotisme refrescant del parc aquàtic.

PortAventura Park
Embarca’t a una aventura inoblidable pel món i descobreix indrets tan exòtics com China, Polynesia, Far West, México, Mediterrània i SésamoAventura, l’àrea familiar ambientada en el món de Barri Sèsam. A cada àrea t’hi esperen un munt d’emocions i experiències úniques: 40 atraccions, fins a 40 espectacles i una gran varietat de botigues i restaurants temàtics.

PortAventura Caribe Aquatic Park
Una gran illa caribenya amb més de 50.000 m2 d’aventura tropical. 16 atraccions i tobogans emocionants, entre els que destaquen: una trepidant cursa aquàtica per les 6 pistes de Rapid Race, un descens vertiginós a Ciclón Tropical i l’atracció estrella del parc, King Khajuna, el tobogan de caiguda lliure més alt d’Europa, apte només per als més valents.

Ferrari Land
Gaudeix de Ferrari Land per primera vegada a Europa. 60.000 m2 d’autèntica diversió en un parc temàtic únic. Velocitat, innovació, adrenalina, tematització, atraccions de referència mundial, Ferrari Land et proposa una aventura única i completa que tan sols viuràs al nou parc temàtic de PortAventura World.