MSCEsplendiaMadrid, 31 de gener de 2024.- MSC Cruceros, la tercera companyia de creuers més gran del món, ha anunciat una emocionant sèrie de tres minicreuers a bord de MSC Splendida, dissenyats per ser els perfectes companys de viatge per a aquells que volen tenir la seva primera experiència en un creuer, o per a aquells que no compten amb una setmana completa de vacances. Aquests itineraris de 5 dies, amb sortides programades els dies 24 i 28 d'abril i 2 de maig, portaran els passatgers a explorar les meravelles del Mediterrani d'una manera inoblidable.

Els passatgers embarcaran a la ciutat de Barcelona, brindant també l'oportunitat de gaudir de la ciutat en la seva esplendor primaveral abans d'embarcar-se a la seva aventura. La primera escala portarà els viatgers a Gènova, una ciutat portuària amb un encant medieval, on podran explorar els seus carrerons històrics, descobrir la rica herència marítima i tastar el seu famós pesto genovès. Des de Gènova, la companyia també ofereix una àmplia gamma d'excursions, com ara Portofino, un petit poble pesquer de la Riviera Italiana on abunden cases de colors i places empedrades il·luminades pel sol mediterrani; un recorregut per Milà, la capital de la moda italiana; o una visita al famós aquari de Gènova, el segon aquari més gran d'Europa, perfecte per visitar amb nens. El següent destí és la pintoresca Marsella, des del port del qual els passatgers també compten amb interessants excursions a alguns dels racons amb més encant de la costa francesa, com Aix-en-Provence, antiga capital de la Provença francesa que el pintor Cezanne va prendre com a font d'inspiració per a moltes obres; o la ciutat de Cassis, la qual deu la seva fama fonamentalment a les seves cales envoltades de penya-segats abruptes i als seus vins locals blancs i rosats.

MSC Splendida, un dels 22 vaixells amb què compta actualment MSC Creuers, ofereix als passatgers una experiència única amb comoditats de primera classe. Des de restaurants d´especialitats fins a espectacles dignes de Broadway cada nit, passant per instal·lacions de benestar i entreteniment, els passatgers gaudiran d´un servei excepcional amb la comoditat de despertar-se cada dia en un nou port. Cal destacar que la primavera afegeix un toc màgic al viatge, amb temperatures suaus, paisatges florents i l'oportunitat de gaudir de la Mediterrània en la màxima expressió. Aquells que embarquin el 28 d'abril podran, a més, aprofitar el pont de maig per aventurar-se en aquesta escapada.

A més, un dels grans atractius de MSC Splendida és que compta amb MSC Yacht Club. A bord d'aquest iot dins d'un vaixell, els passatgers poden gaudir d'un racó exclusiu que està dissenyat per oferir una experiència excepcional i personalitzada a través de la privadesa, comoditat i gaudi. És un enclavament exclusiu, reservat per a un nombre limitat de passatgers selectes que busquen una experiència de creuer de luxe més íntima i personalitzada. Aquest refugi privat ofereix un nivell de servei personalitzat i atenció al detall que va més enllà de les expectatives tradicionals d´un creuer, amb beneficis únics com un majordom disponible 24 hores, suites espaioses i àrees privades que inclouen piscina, solàrium, bar i restaurant, etc.