MenucompletoLEVELBarcelona, 23 de desembre de 2022.- Productes típics catalans per celebrar el Nadal a bord. Així és com LEVEL celebra aquestes festes amb el seu passatge: a través d'una picada d'ullet a la gastronomia catalana, com a vincle i senyal d'identitat amb casa seva i centre d'operacions: la ciutat de Barcelona.

Fins al proper 1 de gener, la companyia aèria oferirà a bord en tots els seus vols amb origen Barcelona, un menú especial nadalenc basat en receptes típiques i tradicionals catalanes.

LEVEL servirà com a part d'aquest menú: embotits catalans, com a entrants acompanyats amb unes cruixents galetes salades, seguit un plat principal a triar entre dues opcions: pollastre a la catalana, plat per excel·lència de la festivitat del 25 de desembre a totes les llars catalanes i canelons de bolets, plat tradicional de l'endemà de Nadal, on se celebra Sant Esteve. Com a postres, un dolç molt nadalenc i típic a Catalunya, el pastís de rovell amb un toc de torró.

A més, l'aerolínia obsequiarà tot el seu passatge en les dates més marcades del calendari nadalenc, com la nit de Nadal, Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Cap d'Any, amb una degustació de torrons en tots els seus vols.

Segons Joan Martínez, Head of Customer Experience de LEVEL: “Volem que les persones que volen a LEVEL durant les festes tinguin una experiència a bord especial i, per això, us acostem la gastronomia típica nadalenca de la nostra terra, Catalunya. El Nadal són dates assenyalades, especialment per als que prenen un vol per tornar a casa o retrobar-se amb els seus éssers estimats i, des de LEVEL, volem contribuir que aquest moment sigui càlid i festiu”.

LEVEL opera durant tota aquesta temporada d'hivern 2022-23 tres rutes als Estats Units, en concret, Nova York, Boston i Los Angeles, amb tres freqüències setmanals cadascuna i dues rutes a Sud-amèrica: Buenos Aires, amb un vol diari i Santiago de Xile, que compta amb fins a quatre freqüències setmanals.