InnsideBarcelonaApoloMeliá Hotels International segueix impulsant la seva nova proposta d'hotels lifestyle a Barcelona. Després de l'obertura el 2021 de l'hotel ME by Meliá – convertit en la nova icona d'avantguarda al segment de luxe de la ciutat - arriba el torn de INNSiDE by Meliá, la marca lifestyle de preu accessible dissenyada per a una comunitat de viatgers independents, ments creatives i curioses amb un estil de vida en comú, i que ha experimentat un ràpid creixement a tot el món.

Fruit de la reforma de l'emblemàtic Hotel Apolo, proper al Port de Barcelona, la Fira i la Rambla, l'hotel torna a obrir les portes demà 4 d'abril convertit en el nou INNSiDE Barcelona Apolo, respirant al màxim la identitat d'aquesta marca innovadora, gràcies al projecte d'arquitectura d'ASAH (Álvaro Sans Arquitectura Hotelera).

Les seves 314 habitacions han estat completament remodelades, amb un disseny contemporani, urbà i inspirador, entre les quals destaquen les àmplies The Loft i The Townhouse, equipades amb estoreta de ioga, altaveu bluetooth, usb i carregador wireless, entre d'altres. A més, totes les habitacions inclouen minibar de cortesia i ammenities ecològics.

El projecte de reforma ha posat focus especial en la creació de nous espais comuns per potenciar la vida dins de l'hotel, de manera fidel a aquesta marca que promou la trobada social i la creació d'àrees de treball informals, en un ambient actual, espontani i desenfadat.

Així, per exemple, la zona de recepció s'ha transformat en un Open Living Lounge, senyal d'identitat comú a tots els hotels de la marca. Es tracta del centre d´activitat de l´hotel: un espai obert a la interacció, que uneix la possibilitat de treballar, compartir experiències amb altres clients, llogar una bicicleta per gaudir de la ciutat o comprar un record d´una selecció d´artesania i art local.

Amb una inversió total propera als 8 milions d'euros, l'hotel estrena també renovats conceptes de restauració que omplen el lobby de moviment i animació, com el nou espai Bite Box, una proposta informal de bar i servei grab & go amb plats preparats per consumir, obert 24 hores. També s'ha renovat completament el restaurant de l'hotel, La Terrassa, creant una zona oberta on gaudir des d'un bufet d'esmorzar internacional a un sopar a l'aire lliure durant els mesos d'estiu, gràcies a la terrassa interior.

D'altra banda, els hotels INNSiDE by Meliá també estan dissenyats per al viatger de negocis actual, amb una proposta adaptada 100% al seu estil de vida. D'aquesta manera, el renovat INNSiDE Barcelona Apolo presta especial atenció a tots els detalls per satisfer aquest tipus de clients, oferint fins a 1.200 m² d'espais flexibles i estimulants per a reunions i esdeveniments, i incorporant a més un nou espai de coworking (The Kitchen) , així com un gimnàs d?última generació, Infit, per als que mai abandonen la seva rutina d?exercici mentre viatgen.

L'hotel també busca reforçar els seus vincles amb la comunitat i convertir-se en un veritable ambaixador de la destinació: els seus espais són un aparador per mostrar l'obra d'artistes locals, mentre que els empleats són experts a la ciutat per donar els millors consells als hostes. Com a tots els hotels de la marca, INNSiDE Barcelona Apolo també comptarà amb el seu propi calendari d'esdeveniments socials, d'oci i culturals, per omplir de vida tots els racons.