CabrilsCartellLa 10a edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils es posa en marxa!. La ruta, promoguda per l’Associació d´Hostalers de Cabrils, amb el suport de l’Ajuntament de Cabrils es va presentar el dijous 23 de novembre en el centre cívic “La Fàbrica” de Cabrils, durant un esdeveniment molt emotiu, lúdic i participatiu per celebrar el 10è aniversari. 

A la celebració van estar presents  tots els establiments participants en la ruta, en un acte presidit per l´alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals; la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Montse Ponsa Herrera i la Presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Carme Ponsa Monge, amb la participació de Alex Iglesias, president de l’Associació d´Hostalers de Cabrils i la Mariona López com a representant de l´Associació Mariona.

Durant l´esdeveniment, els assistents agrupats en equips van elaborar una tapa creativa amb el bacallà, ingredient principal de la ruta enguany, i els xefs de l´Associació d´Hostalers de Cabrils els vàrem assessorar  durant la preparació. Posteriorment, un jurat va valorar la millor elaboració i, durant el còctel, tots els assistents vàrem degustar les diferents propostes dels participants.

La durada de la ruta és del 24 de novembre 2023 fins al 24 de maig del 2024  Durant aquest període, els restaurants participants serviran la seva proposta gastronòmica amb el bacallà com protagonista. Plats plens de creativitat, varietat i qualitat amb el segell personal de cada establiment.  A més, aquests plats són solidaris, perquè 1€ de cada plat es destinarà a l´Associació Mariona (Associació familiar de nens del Maresme amb càncer).

Dades pràctiques de la Ruta: 

  • Dates:  Del 24 de novembre al 24 de maig de 2024.
  • Horari: Cada dia en els horaris habituals de servei a cada restaurant.
  • Restaurants participants: Ca L’Estrany, Can Rin, Il Forno di Papá, La Concòrdia, L´Hort Cabrils, L’Hostal de la Plaça, Nou Gras i Sal i Pebre.   
  • Solidaritat: 1 € de cada plat anirà destinat a l´Associació Mariona (Associació Familiar de Nens del Maresme amb càncer). 

Més info a https://hostalersdecabrils.com