novetats freixenet

Grup Freixenet, líder mundial en vins escumosos de qualitat, serà present a la nova edició de la Barcelona Wine Week, la cita internacional que reuneix importants companyies del sector vitivinícola a la ciutat comtal. L’esdeveniment, que arriba aquest any a la seva III edició, se celebra del 6 al 8 de febrer al Recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona i els visitants podran descobrir les novetats del Grup Freixenet a l’estand C211 del Pavelló 8.

Aquest any, estarà present la gamma de Vins Tranquils Freixenet Selecció Especial al complet. Després de l’èxit del llançament del vi blanc i rosat, Grup Freixenet ha apostat recentment per introduir un nou vi Negre Freixenet “Selecció Especial”, que intensifica l’aposta del grup per aquesta línia de negoci. Amb la voluntat de satisfer les necessitats i els gustos dels consumidors, aquesta gamma és ideal per tastar en qualsevol moment del dia.

Convidant a “Assaborir el moment”, la gamma Elyssia de la companyia tampoc faltarà a la cita. Freixenet ha rellançat aquesta emblemàtica gamma de cava premium amb una proposta d’imatge moderna i elegant per conquerir els paladars que busquen sofisticació i celebració. Gràcies a la seva excel·lència i alts estàndards de qualitat, Elyssia ha estat reconeguda pels concursos de vi més prestigiosos del món i, el 2022, va rebre una valoració de 90 punts a la il·lustre Guia Peñín, així com medalles d’or a Effervescents du Monde, CINVE, Premis Vinari o Giroví. També es mostraran els caves més icònics de la marca Freixenet, com Carta Nevada o Cordón Negro, que ha estat distingit recentment i per segon any consecutiu amb els premis National i Regional Champion pel cèlebre concurs The Champagne & Sparkling Wine World Championships (Tom Stevenson), valorant-lo així, com el millor escumós d’Espanya i millor cava del món.

A més, també estarà present a la fira la marca de vins i caves Segura Viudas que, després del seu rellançament de marca, segueix consolidant-se dins del mercat vitivinícola premium, amb caves elaborats segons el mètode tradicional champenoise, vins tranquils de prestigi i un celler “Boutique ”. Els caves Segura Viudas han estat reconeguts en nombroses ocasions per prestigiosos concursos de vi a nivell nacional i internacional. El 2022, van obtenir medalles d’or els següents caves: Brut Reserva a Concours Mondial de Bruxelles, Brut Rosé a Premis Vinari i Reserva Heretat i Brut Vintage Gran Reserva a CINVE.

Una altra de les novetats principals de la firma cellerera és la renovada imatge de l’emblemàtica marca de vins René Barbier. Amb un disseny clàssic-modern, la companyia exposa per primera vegada aquesta nova estètica davant del públic. Mitjançant aquest posicionament renovat, basat en el llegat que passa de generació en generació i la passió que perdura en l’elaboració de vins des del 1880, aquesta innovadora imatge busca arribar a totes les taules sense perdre la seva essència i identitat única.

Els assistents a l’acte també podran descobrir la marca Premium de Champagne Alfred Gratien, que ha estat reconeguda recentment en obtenir excel·lents puntuacions per part d’importants guies de fama mundial. Decanter ha atorgat 95 punts a Alfred Gratien Cuvée Passation 2008, 94 punts a Alfred Gratien Memory 1991 i 91 punts a Alfred Gratien Blanc de Blancs 2015. Wine Spectator ha reconegut al xampany Alfred Gratien Brut Classic amb 93 punts. Finalment, Wine&Spirits ha premiat amb 92 punts Alfred Gratien Cuvée Paradis 2015 i Alfred Gratien Brut Vintage 2012.

Així mateix, Mangaroca Batida torna a la fira un any més per consolidar-se com la marca de licor ideal per a la preparació de còctels i combinats, des dels més senzills fins a les opcions de beguda més elaborades. Mangaroca Batida de Coco i Mangaroca Batida Pura de Coco, els dos productes que conformen aquesta línia i que són altament versàtils, aporten alegria de viure, diversió, així com un aire exòtic i sensual.

Juntament amb això, els assistents tindran l’oportunitat de descobrir altres marques de vins del grup cellerer com Monólogo, I Heart Wines i Canals & Nubiola. Com a marca líder mundial d’escumosos, Grup Freixenet es consolida com una de les principals companyies internacionals vitivinícoles presents a la Barcelona Wine Week, amb l’objectiu de continuar dinamitzant el sector dels vins i escumosos.