El Fòrum Gastronòmic Girona reunirà alguns dels millors xefs del món, com els germans Roca del Celler de can Roca, l’argentí Mauro Colagreco del restaurant Mirazur (Menton-França) i l’italià Massimo Bottura, de l’Osteria Francescana (Mòdena-Itàlia) entre d’altres. Els tres Best of the Best participaran en una taula rodona i en una de les accions solidàries que s’estan organitzant en el marc d’un esdeveniment que oferirà nous continguts i activitats amb la voluntat d’apropar-se a la realitat actual del sector. Un Fòrum que vol posar el focus en la formació, el talent i la innovació tecnològica aplicada a la gastronomia.

El saló, que comptarà amb la presència d’importants empreses del sector, segueix revelant algunes de les singularitats del que serà un programa d’alta qualitat i descentralitzat del Palau de Fires, espai on s’hi concentraran diferents Àgores temàtiques, taules rodones, demostracions i sessions monogràfiques.