berliner2023Freixenet Cordón Negro i l’emblemàtic Freixenet Carta Nevada han estat guardonats amb medalles d’or en el prestigiós concurs internacional Berliner Wine Trophy, celebrat a Alemanya. Aquest reconeixement s’uneix als importants premis atorgats a aquests caves en el reputat certamen The Champagne & Sparkling Wine World Championships (2022) fundat per l’influent crític Tom Stevenson: Cordón Negro va aconseguir els premis National i Regional Champion (millor escumosos d’Espanya i millor cava del món) per segon any consecutiu, a més de la tercera medalla d’or consecutiva, i Carta Nevada va rebre una medalla de plata. De nou, la gran qualitat dels caves Freixenet es veu reconeguda per part dels majors experts del món.

Berliner Wine Trophy s’ha convertit en un dels concursos de vins més gran del món i en el tast internacional de vins més important d’Alemanya a l’empara de l’Organització Internacional del Vi (OIV). Reuneix productors i distribuïdors reconeguts de tot el món amb gairebé 14.000 entrades a l’any en les seves edicions d’hivern i estiu.

Grup Freixenet també ha destacat recentment en reconeguts concursos com Mundus Vini Winter Edition & Non Alcoholic Edition on Freixenet 0,0% Still Blanco ha estat guardonat amb un or i Freixenet 0,0% Still Tinto i Rosado han rebut una plata. A més, Segura Viudas Brut Reserva, Freixenet Carta Rosé Dry, Freixenet Italian Chianti DOCG i Freixenet Italian Pinot Grigio han obtingut medalles de plata juntament amb Segura Viudas Brut Rosé, que també ha rebut recentment una plata al Concours Mondial de Bruxelles – Rosé edition.