miramar600Barcelona sumarà durant aquest any 2024 noves obertures d'hotels de 5 estrelles. L'any ha començat amb l'obertura de l'exclusiu hotel Torre Melina Gran Meliá, abans conegut com l'hotel Juan Carlos, després d'una reforma ambiciosa que ha suposat una inversió de 40 milions d'euros.

Una de les cadenes hoteleres més luxoses del món aterra a Barcelona amb magnificència. L'hotel Sofia, situat al costat del Palau Reial de Pedralbes, s'acomiada del seu simbòlic nom i tindrà una nova vida sota la marca Grand Hyatt Barcelona, incorporant-se així a un dels segells de més categoria de la multinacional nord-americana.

A aquests hotels seguiran les renovades joies Miramar i la Florida. A més, Barcelona rebrà el primer hotel SLS, operat pel grup britànic Ennismore i que serà el seu primer hotel a Europa, en una inauguració que s'espera amb gran expectació a la tardor.

Barcelona es troba a l'epicentre d'una emocionant renovació al sector del luxe hoteler. Amb l'objectiu d'atreure més viatgers internacionals d'aquest sector, les grans cadenes hoteleres estan renovant la seva aposta per la ciutat, augmentant aquest tipus d'establiments.

La inversió hotelera, integrada com un component essencial de l'estratègia turística, no només afegeix renom a Barcelona com a destinació turística, sinó que també revitalitza de manera significativa el panorama hoteler local. La competència per proporcionar experiències de luxe i qualitat motiva altres establiments a perfeccionar les seves ofertes i serveis, generant beneficis substancials per a tots els visitants que escullen visitar la ciutat.