rutacastelldefels2023 250Ja està tot a punt perquè comenci la XVI Ruta de la Tapa de Castelldelfes que tindrà lloc del 12 d'abril al 12 de maig, que aquest any comptarà amb la participació d'un total de 38 establiments.

El Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, dóna el tret de sortida a la tradicional Ruta gastronòmica per potenciar l'activitat turística, comercial i gastronòmica de la ciutat, a través de les tapes, a un preu de 5€ amb beguda inclosa.

Aquesta edició ve amb un premi molt especial, una targeta de 200€ per gastar als establiments participants. Qualsevol persona pot participar al sorteig emplenant el passaport amb almenys 19 segells i votant la millor tapa. Un cop completat el passaport, cal dipositar-lo a l'urna que s'ubicarà a l'oficina del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix LLobregat (c/ Pintor Serra Santa, 4), fins al dia 26 de maig de 2023.

Organitzada pel Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i el Baix Llobregat, amb les col·laboracions de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Castelldefels, la Generalitat de Catalunya i la Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme.

Més info a: https://gremihostaleria.cat/eventos/ruta-de-la-tapa-2023.html