19 MonicaFigueras bajaAll Those Food Market torna després de dos anys amb més ganes que mai de presentar els projectes dels emprenedors gastronòmics més destacats. Clàssics com el restaurant Gresca del reconegut xef barceloní Rafa Peña i novetats tan atractives com les pizzes de massa mare de Can Pizza o la proposta asiàtica canalla dels xefs Albert Raurich i Eugeni de Diego, Tamae, escalfaran fogons per cuinar el bo i millor a tots els assistents.

Aquesta edició tan esperada, que se celebrarà al 100% a l’exterior del Teatre Nacional de Catalunya, donarà la benvinguda a la primavera i comptarà amb diversos projectes emergents que s’uniran als clàssics d’edicions passades.

Només entrar al festival, tots els assistents podran tastar els formatges suïssos més deliciosos gràcies a Formatges de Suïssa, la millor manera d’obrir boca i començar la jornada amb sabor i tradició artesanal. Sota l’ombra de les oliveres s’hi trobarà una selecció variada de projectes d’artesania locals: tes, olis, mels o melmelades tindran l’objectiu d’omplir els rebostos dels assistents de productes únics. Els més llaminers també estan de sort perquè podran tastar els deliciosos mochis japonesos d’Ochiai o els cremosos gelats de Delacrem.

A més, els amants del sabors picants s’hi trobaran una sorpresa molt agradable: l’Spicy Corner, una oda a la cultura picant, les seves tècniques ancestrals i els seus ingredients nobles. Sis productors artesanals de salses picants, encapçalats per Bravasa, presentaran els seus productes i difondran els beneficis d’afegir-hi un toc atrevit a la gastronomia.

L’aposta forta d’enguany serà per la cosmètica natural i el zero waste, molt lligats a la filosofia d’All Those, però en aquesta edició tampoc no faltaran les propostes de ceràmica, il·lustració o plantes, en definitiva tot allò necessari per convertir les cases dels assistents en autèntics temples del benestar.

La cirereta del festival la posaran els tallers gratuïts pensats per a tota la família amb propostes primaverals com decorar galetes artesanals amb flors o sembrar maduixes i tomàquets. També hi haurà talleres per a tots els gustos liderats per productors i artesans de la Costa Brava com el tast de cerveses artesanes que organitzarà Doskiwis Brewing o una demostració dels Abellaires Empordanesos de com extraure la mel dels quadres.

A més a més, la canalla podrà gaudir d’un espai chill out en col·laboració amb Mammaproof per relaxar-se i jugar-hi a gust.