L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cambrils i amb el patrocini de Raventós Codorniu, ha presentat la nova Ruta Gastronòmica Tastum Cambrils a El Bar del Pòsit, que es va estrenar dijous, dia 22 de febrer.
Cada dijous, nou establiments de la ciutat serviran platets acompanyats d’una copa de vi o cava de les bodegues Raventós Codorniu, que variaran cada setmana. Com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants, rebran una ampolla prèmium de regal. Per completar-lo, cal haver degustat nou propostes gastronòmiques a qualsevol dels restaurants.
Es tracta d’una iniciativa per potenciar la gastronomia local que té com a objectiu dinamitzar la ciutat entre setmana i promocionar els restaurants que participen en aquesta iniciativa entre un públic de proximitat.
Els establiments participants a Tastum Cambrils són:
- La Barra del Pòsit
- L’Original Experiències Gastronòmiques
- Taberna Lekeitio
- Daniel Salinas Degustación
- La Selva Street Food
- Restaurant Mar de Tierras
- El Racó Ibéric
- Dall’italiano
- La tertu tapes i trattoria
Els establiments participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats de Tastum Cambrils es podran consultar a la pàgina de Facebook i Instagram @tastumcambrils, que s’han creat especialment per a l’ocasió.