SITUACIÓ

Ubicat al barri barceloní de Sant Antoni, al carrer Comte Borrell, 119.

EL RESTAURANT

plato1Slow&Low és un d'aquells grans descobriments amb què qualsevol foodie desitja topar-se, un restaurant on cada plat et fa oblidar l'anterior, amb un espai ampli, obert, amb tocs industrials, cuina vista a la qual treuen el cap dues barres i un saló amb 5 taules per als comensals més formals i grups.

Els dos xefs: Nico, Mexicà establert a Barcelona i Frank, Barcelonès que va viure a Londres i Indonèsia, són amants dels sabors potents i coneixedors de les cuines de diferents països. Això fa que la cuina que ofereixen sigui un fabulós mestissatge culinari que trenca els esquemes tradicionals.

En paraules del xef Nico: "Pretenem que en menjar una aleta de pollastre t'exploti el cap", i realment ho aconsegueixen amb el seu mar i muntanya. De la mateixa manera que et transporten al cel amb la reinterpretació d'un plat típic de la cuina catalana impregnant-lo de cuina asiàtica: el fricandó de Wagyu.

La proposta del restaurant està basada gairebé en un 90% en productes del mar i disposen de dos menús, un de llarg de 14 elaboracions i un altre de curt amb cinc elaboracions i postres. "L'afany de millora contínua fa que un plat pugui canviar una salsa o un brou d'un dia per l'altre, depenent de la frescor dels productes o de la investigació de sabors de l'equip de cuina", ens comenta la Marta, directora del restaurant.

Les postres com la Crema de flamet de cel amb miso blanc, nibs de cacau amb pols de cafè, caviar de cafè, pa de pessic de caramel torrat i rom, gelat de sobao i paper de cacau, són un tancament de menú sublim.

La carta de vins és àmplia, amb una important presència de vins de Catalunya.

El preu del menú llarg és de 85€ amb l'opció de maridatge 140€. El preu del menú curt és de 45€. No obstant per veure els preus actualitzats consultar la web del restaurant.

plato2foto3plato4

En aquests moments no coneixem cap altre establiment comparable a aquest nivell de qualitat i preu a la ciutat de Barcelona.

DESTACAQUEM

  • La harmonia de l'espai en conjunt.
  • La proximitat i amabilitat del personal.
  • La creativitat.
  • La proposta de mestissatge culinari.

CONTACTE

UBICACIÓ