SITUACIÓ

El restaurant Les Finestres de Llúria es troba ubicat al barri de l'Eixample, a l'hotel Hotel Catalonia Eixample 1864 dins del cor de Barcelona, molt a prop de Passeig de Gràcia i de la Plaça Catalunya.

L'edifici que acull el restaurant i l'hotel va ser declarat Monument Històric gràcies al seu interessant estil clàssic eclèctic. És l'únic que conserva les riques pintures i ornamentacions de la façana original completament restaurades.

EL RESTAURANT

Disposa d´un interior ampli, modern i acollidor. Presenta una elaborada carta basada en la cuina catalana amb productes de temporada, de proximitat i ecològics. Tots els plats de la carta tenen algun element que els fa especials i de sabor i elaboració extraordinaris.

El restaurant compta amb el seu propi hort situat a Sant Andreu de Llavaneres. A més, disposen d'un selecte grup de proveïdors propers, d'on obtenen aquells productes ecològics i de proximitat que certifiquen la carta com a Km 0.

Pel que fa a la carta de vins, la seva aposta són els vins catalans, destacant els vins ecològics de productors sostenibles.

DESTAQUEM

  • L´aposta pels productes ECO i km0 dota d´un sabor especial tots els plats.  En una paraula qualitat.
  • La comoditat i amplitud de lestabliment.
  • La ubicació.
  • La relació qualitat-preu.

SERVEIS

minusvalidopagotarjetaparquingrestaurantterrazaa

CONTACTE

UBICACIÓ