SITUACIÓ

L’hostal està integrat dins del conjunt romanic protegit d’ Erill La Vall, i a escasos metres del Centre d’ Interpretació del Romànic, el millor lloc per començar a visitar el paissatge cultural de la vall.

Descobriu la màxima expressió de l’art romànic català a la Vall de Boí. El conjunt romànic de la Vall de Boí està format per les esglésies de Sant Climent i Santa Maria de Taüll, Sant Joan de Boí, Santa Eulàlia d’Erill la Vall, Sant Feliu de Barruera, la Nativitat de Durro, Santa Maria de Cardet, l’Assumpció de Cóll i l’ermita de Sant Quirc de Durro. La seva excepcionalitat va fer que l’any 2000 la UNESCO el declarés Patrimoni Mundial.

Gaudeiu del paisatge fent senderisme pels camins tradicionals, conquereix els pics de la Vall, recorre les múltiples rutes en BTT o fent running, visita el Parc Nacional d’Aigüestortes.

EL RESTAURANT

Al restaurant podreu tastar la cuina tradicional de la Vall. Receptes consevades i actualitzades de generació en generació, cuinades amb productes de proximitat i a foc lent. Les especialitats són les sopes, els guisats de l'àvia, les carns ecològiques a la brasa de llenya, els productes de temporada i deliciosos postres.

DESTAQUEM

  • L'amabilitat i el tracte.
  • Les vistes a la vall.
  • La qualitat del producte.
  • La relació qualitat-preu.

SERVEIS

minusvalidopagotarjetaparquingrestaurantterrazaa

CONTACTE

FOTOS INSTAGRAM

 

UBICACIÓ