SITUACIÓ

L'hostal La Llagosta és un restaurant ubicat a la bonica platja de Llafranc, a la Costa Brava, amb unes impressionants vistes al mar.

EL RESTAURANT

Es va fundar el 1946 per la Família Plà, de Calella de Palafrugell, al local que tenien a Llafranc on es va construir l'Hostal, que era un antic armador i salí d'anxoves de la família Plà. Per aquí han passat personalitats com Kubala, Liz Taylor, Eddie Fisher, Gloria Vanderbilt o Xavier Cugat.

Està especialitzat en cuina marinera de temporada i sobretot en arrossos. Treballen amb productes de temporada i disposen d´horta pròpia amb productes ecològics. La terrassa amb vistes a la platja de Llafranc és el marc idoni per gaudir de la seva gastronomia.

Nosaltres vam decidir fer una pica-pica de diversos plats: Sonso fresc de Palamós (de temporada), Burrata amb ruca, tomàquets i oli de tòfona i unes tallarines, tots excel·lents. Com a plat principal vam optar pels arrossos: Paella de marisc i l'Arròs Cala Estreta caldós amb cabra de mar (Especialitat de la casa), que van ser simplement deliciosos.

Disposen d'una àmplia carta de vins on destaquen els vins de la D.O Empordà, zona on es troba ubicat el restaurant. La resta de denominacions catalanes tenen una presència notable.

Preu: Mig

DESTAQUEM

  • Les vistes des de la terrassa.
  • La qualitat del producte.
  • El servei.
  • Els vins de la DO Empordà.

CONTACTE

UBICACIÓ