SITUACIÓ

Situat a la comarca del Garraf, a Sitges, val la pena posar rumb directament cap al passeig Marítim, tot un símbol. Va ser construït el 1840 i anys després, el 1896, va incorporar les característiques palmeres originàries d'Elx. De cap a cap té uns tres quilòmetres, des de l'antic hotel Terramar fins a l'església de Sant Bartomeu i Santa Tecla, que data del segle XVII. Al costat del passeig es troba el monument a la Sirena.

Gran part dels edificis que ocupen la primera línia de mar són petites mansions a l'estil de viles colonials. I és que molts ciutadans de finals del segle XIX -els anomenats americans o indians- van fer fortuna a Amèrica i, en tornar, van construir casoplones a l'estil colonial.

Val la pena visitar el Palau Maricel, el casc antic, les mansions dels indians, la casa Miquel Utrillo, la casa O Paget, el barri de pescadors, l'Ajuntament, l'històric Mercat Vell, Casa Bacardí.

EL RESTAURANT

Can Laury ens ofereix cuina mediterrània, a base de peix i marisc de temporada, sent els seus plats més destacats l'arròs caldós, fideuada o el suquet de rap. El local consta de dues zones, una interior i una altra exterior ambdues totalment habilitades per a persones amb discapacitats físiques, la interior.

És una de les nostres primeres eleccions quan volem disfrurar d'un arròs.

DESTAQUEM

  • Els arrossos.
  • La terrassa.
  • El preciós Port d'Aiguadolç.
  • Relació qualitat-preu.

SERVEIS

parquingminusvalidopagotarjetarestaurantterrazaa

CONTACTE

UBICACIÓ