SITUACIÓ
Llívia és com una illa de Catalunya en territori francès. Un poble acollidor a la falda del pic del Carlit, que es va construir als peus del que fou un castell imponent avui en ruïnes. Al nucli antic, la torre de Bernat de So i l’església són testimonis del seu passat medieval. Al seu voltant, els estanys, els boscos i els prats et conviden a caminar, a respirar, a observar i a gaudir.
EL RESTAURANT
La carn és el punt fort d'aquest restaurant. Demanar un bon filet és un èxit segur. Cal Cofa és un referent en la regió de la Cerdanya. Ubicat a la plaça principal de la ciutat, es requereix reservar si voleu disposar de taula per dinar o sopar.
El menú de Cal Cofa és ple de productes Km0, el restaurant té una granja i un hort a menys d'1 km. La cuina catalana està present en tots els seus plats: "El trinxat", la "escalivada" amb formatge de cabra, el filet de vedella amb rocafort, el pollastre a la graella i la botifarra amb patates. Nosaltres personalment, vam gaudir d'un filet i del magret d'ànec a la brasa.
El preu oscil·la entre els 30-40 € per persona.
DESTAQUEM
- Les carns.
- El producte de proximitat (Km0).
- L'entorn.
- El tracte del personal.