CATEGORIA

SITUACIÓ

Vielha és la capital de la Vall d'Aran. S'hi combina l'aire serè de les muntanyes amb l'animat tràfec d'un important referent turístic. Pels seus carrers descobriràs precioses cases, encantadores botiguetes d'artesania i comerços delicatessen de la comarca. I si vols conèixer els costums dels aranesos, acosta't a la Tor deth Generau Martrinhon, un palau de segle XVII convertit en la seu d'un interessant museu etnològic.

Si visites l'església de Sant Miquel podràs veure un Crist romànic de el segle XII i el famós "armari de les sis claus" on es guardaven els documents de la vall. Vielha és un poble que enamora tant a l'estiu com a l'hivern, i el Parador una opció fantàstica per viure-la.

L'HOTEL

El Parador de Vielha és un lloc ideal per gaudir de la natura de la Val d'Aran i de la neu a les pistes d'esquí de Baqueira-Beret. A més, podràs gaudir d'un servei de massatges, relaxar a l'spa, a la piscina interior i exterior, a la terrassa solàrium per prendre el sol, a les gandules, el jacuzzi ia la sauna.

Disposa d'una immillorable situació, a la part alta d'un turó a l'entrada de Vielha, des del qual contemplaràs tota la bellesa d'aquesta ciutat de la Vall d'Aran. L'Hotel, un luxe per a tots els teus sentits, ofereix impressionants panoràmiques de les muntanyes de Pirineu Català i dels grans jardins que envolten el preciós menjador circular. Algunes de les seves habitacions tenen terrassa i vistes a la vall, i l'ampli jardí, d'acord amb el medi, completa el preciós entorn.

Les vistes són tan espectaculars que t'encantarà descobrir el restaurant circular que està envidriat per regalar llum i bellesa a la teva experiència gastronòmica. Entre les especialitats gastronòmiques podràs degustar Carpaccio de peus amb buquet de cienhojas, pernil ibèric i lascas de foie micuit, Cargols a la llauna, Espatlla de lletó assado amb aromes de Montgarri Esturió de la Vall d'Aran amb reducció de priorat, pescajus farcits de compota de poma.

DESTAQUEM

  • Les espectaculars vistes.
  • El restaurant circular i la gastronomia.
  • Les proximitat a a les pistes d'esquí de Baqueira-Beret.
  • La relació qualitat-preu.

SERVEIS

  parquing restaurantterrazaapiscina descubiertarestaurant  

CONTACTE

FOTOS INSTAGRAM

UBICACIÓ