vistasDolceDolce Sitges ha reobert les portes amb nombroses novetats, entre elles una decidida aposta per la gastronomia i el producte de proximitat. L'hotel, inspirat en el mar que banya la localitat de Sitges, evoluciona per continuar sent únic, una destinació en si mateix on cada racó i cada detall es converteix en una experiència per compartir.

Situat a trenta minuts de Barcelona i de l'aeroport, Dolce Sitges ofereix als seus clients 300 dies de sol a l'any i un servei de cinc estrelles.

Inspirades en la zona natural mediterrània que les envolta, les 263 noves habitacions i suites disposen de teles personalitzades, mobles de colors pastels, grans finestrals i lluminàries úniques dissenyades per crear una experiència relaxant i inspiradora que acompanya les espectaculars vistes del mar i la natura circumdant.

Ens vam allotjar en una habitació excepcional i espaiosa, amb impressionants vistes al mar Mediterrani i a Sitges, amb un luxós bany amb banyera i dutxa d´hidromassatge separada, tot moblat en colors suaus.

 
Piscina, jacuzzi, sauna i massatges en Dolce Vital SPA

spaDolceL'área de Wellness, Dolce Vital Spa, ofereix diferents tractaments personalitzats per al benestar de ment, cos i ànima. Disposa de piscina climatitzada amb jacuzzi, sauna seca, bany de vapor o solàrium amb vista panoràmica sobre el mar Mediterrani i Sitges. També inclou sala de fitness exclusiva, completament renovada i proveïda d´equips Technogym d´alta gamma amb pantalles tàctils, televisió, connexió a Internet i música.

A l´exterior l´hotel disposa de quatre piscines climatitzades mitjançant energia solar entre abril i novembre, envoltades de jardins. Una per a nens, una altra infinity amb vistes al parc natural del Garraf i una altra esportiva amb carrils per nedar.

Aquest oci es complementa amb la proximitat de la localitat de Sitges i les seves disset platges, tres ports esportius, un parc natural i el camp de golf que es troba a les portes de l'hotel. A poca distància, la comarca del Penedès, una de les denominacions d´origen més conegudes de Catalunya, disposa d´una àmplia oferta enoturística.

Gastronomía

Per sopar varem optar pel Bar Malvasia, que es totalment obert, versàtil, de sostres alts i es pot gaudir d´unes precioses vistes al parc natural i al mediterrani. Aquest restaurant està especialitzat en tapes d´autor i varem triar: Hummus amb barreja de olives amanides, roques de parmesa i carxofa marinada. Taula de pernil iberic tallat a ma amb pa de coca, picos i regañás. La pissarra de formatges artesans amb codony i pa de fruits secs. Foie a la sal amb brioix de mantega i chutney de mango.

pernilDolcefoieDolcequesosDolcehummusDolce

Per començar el dia el restaurant Verema ofereix un magnífic bufet d'esmorzar, amb Show Cooking, a l'àmplia terrassa amb vistes panoràmiques al mar Mediterrani.

Per finalitzar la nostra estada a l'hotel, varem dinar al restaurant Terrassa La Punta, gaudint d'unes precioses vistes al parc natural des de la terrassa. La proposta del xef inclou diversos plats d'autor, nosaltres ens varem decidir per: Amanida de carbassa rostida amb formatge Bauma cendrat, ruca i vinagreta de mel i comí. Caneló de rostit amb glassa de gallina, oli de tòfona i llardons de porc. Jarret de porc ibèric i Peix de la llotja (Sardines) amb verdures a la planxa i patates al vapor.

 amanidaDolcecaneloDolcesardinesDolcejarretDolce

Una excel·lent experiència de cinc estrelles a l'hotel Dolce Sitges, que des de Tastant Catalunya recomanem.