Com a eix central d’aquest festival es troba el mercat de productors, un reclam per a qualsevol amant de la bona taula. Un altre any més, sota l’estructura en forma de temple grec projectat per Ricardo Bofill, es concentrarà una excel·lent selecció de productors locals, entre els quals podrem trobar els embotits de La Gleva, la mel monofloral de Mel sa Mel, els formatges de llet crua de Formatges Camps o les conserves fermentades de Mellow Sheng.

Com no només amb menjar es fa feliç a un bon sibarita, també podrem trobar preciosos projectes, com els de cosmètica natural de Lavana i Mamita Botanical o les ceràmiques de Cara Janelle, I&You Ceramics i Hoji.

Aquesta nova edició comptarà amb alguns vells coneguts, com els projectes de Street Food de Chivuo’s, Aiueno, Gresca o Les Muns, i novetats com El Filete Ruso i Rasoterra. Una vegada més, All Those reunirà els restaurants més destacats de la ciutat en un mateix recinte. Per si després d’aquesta demostració de sabors i textures a algú li queda fam, sempre hi haurà buit per a sucumbir a un dels millors gelats artesans de la ciutat: els de Delacrem.

Tot això estarà ‘regat’ amb una varietat de cerveses artesanals com les promogudes per Art Cervecers, La Pirata i Garage Beer, vins naturals de productors locals triats per Human Vins, begudes naturals com Kombutxa i el vermut de El Ban-darra.

Com a bon inici de curs, la proposta de All Those també comptarà amb tallers i activitats, tant per a grans com per a petits. Per als adults, als clàssics tastos de cafè d’especialitat de Nomad, se sumen en aquesta edició la volta als orígens amb el tast de tomàquets de Les Refardes o la creació de formatges frescos d’origen vegetal amb A poc a poc i Väcka. Els nens podran experimentar amb els aliments en el taller de Wild Food Caravan i dissenyar els seus propis “VeggieAmics” amb Bon Aprofit.

Potenciant aquest ambient relaxat i familiar, la proposta d’aquest All Those també inclourà una zona de jocs infantils i un espai chill out per a bebès en col·laboració amb Mammaproof. Sens dubte un gran pla per a tots els públics!

Dissabte 14 i diumenge 15 de setembre de 2019
Dissabte: 11h – 23h
Diumenge: 11h – 20h

Teatre Nacional de Catalunya
Plaça dels Arts, 1, Barcelona.
Entrada: 3 euros (nens menors de 12 anys entren sense cost)