Les terceres jornades gastronòmiques L’Arròs Mariner de Tarragona tindran lloc del 17 de març al 3 d’abril. Seran 23 els restaurants de la ciutat que participaran en aquesta iniciativa, amb l’arròs com a protagonista.

Aquestes jornades, que ensenyen el caràcter mariner de la cuina de la ciutat de Tarragona, significa la recuperació de les activitats de l'hostaleria després de 2 anys de restriccions.

Els vins de la de la D.O. Tarragona mariden les jornades
L’arròs compartirà protagonisme amb el vi de la Denominació d’Origen Tarragona. Cartoixà i Macabeu; Cartoixà Vermell; Garnatxa; Moscatell pel que fa als blancs. Ull de Llebre i Garnatxa pel que fa als negres. Vins de Rasquera, Miravet, Masmolets, Cabra, Vilarodona, Rodonyà, Nulles, Vilabella i Reus.

Més info a https://aeht.es/jornades-gastronomiques_/arros-mariner-tarragona-2022/