Miguel Galan y Francesc BeltriEl restaurant Slow&Low, que el passat mes de novembre va obtenir la seva primera Estrella Michelin, és un dels finalistes de la X edició de la Copa Jerez Forum & Competition. Els altres finalistes són: El triestrellat Atrio***(Cáceres), Ambivium* (Peñafiel, Valladolid) i Casa Marcial** (Asturias).

El certamen, declarat millor esdeveniment internacional al voltant del vi als International Wine Challenge Awards, reunirà algunes de les figures més destacades del panorama gastronòmic internacional. 

Francesc Beltri -un dels xefs de Slow&Low-, i Miguel Galán -sommelier del restaurant-, han creat la proposta que presenta el restaurant, que ofereix dos plats i unes postres, amb uns maridatges complets i atrevits.

Els equips finalistes es disputen un lloc en aquest gran esdeveniment que serà, sens dubte, el més important esdeveniment enològic de l'any 2023, per a la qual cosa hauran de recrear i defensar les seves propostes davant d'un jurat de grans experts a la final nacional que tindrà lloc a Madrid el proper 23 de gener.

Després de valorar les propostes dels finalistes, els jurats anunciaran el seu veredicte en el marc de la cimera gastronòmica Madrid Fusión i d'aquí, en sortirà el duet representant d'Espanya, que participarà a la final internacional i que enfrontarà els millors dels restaurants vencedors en sis països més: Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, Estats Units, Països Baixos i Regne Unit. L'acte tindrà lloc a Jerez de la Frontera (Cadis) el mes de novembre.